На втори ноември GOLDWELL ни предостави едно изключително цветно изживяване с професионалния си семинар „GOLDWELL – Нови вдъхновяващи техники за боядисване 2016”. Официален гост – артист беше световноизвестната Agnes Westerman, която е един от най-успешните професионалисти в сферата на колористиката и иновативните цветови техники.

Събитието се състоя в две част – LOOK & LEARN семинар, който се проведе в Rainbow Plaza, София. На него, отбраната публика от професионалисти във фризьорския бранш, получи възможността да се запознае отблизо с похватите, които холандката е използвала, при създаването на 8 от дефилиращите модели. Прическите на още 4 от тях бяха подготвени директно на сцената – 2 боядисвания, 2 подстригвания в комбинация с моден стайлинг.

Втората част на мероприятието представляваше уъркшоп, проведен в салон ARLET STARS. На него само 12 от най-добрите фризьори в България имаха шанса да се докоснат лично до Агнес и да работят заедно по създаването на най-актуалните за следващата година визии в света на косите.